Campionul Romeo Beznea participă la un stagiu judeţean de arte marţiale full contact, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Campionul Romeo Beznea participă la un stagiu judeţean de arte marţiale full contact

Miercuri, 23 Mai 2018

0.0 5 0

 

Campionul Romeo Beznea participă la un stagiu judeţean de arte marţiale full contact

Titratul karateka Romeo Beznea se va afla la Tulcea la sfarsitul acestei saptamani (26 mai) pentru a lua parte la un stagiu judetean de arte martiale full contact.

Beznea a revenit acum cateva zile de la Varna (Bulgaria), unde s-a desfasurat, in cadrul IKO 1 (una dintre fractiunile Organizatiei Internationale de Kyokushin), Campionatul European de karate. „Suntem bucurosi de performanta pe care am reusit sa o atingem cu elevul meu, Alexandru Manolea (foto, impreuna): locul al II-lea la categoria 14-15 ani – 70kg! Drumul este inca la inceput, insa cu o echipa pe care te poti baza! În aceste conditii esti constient ca tot sacrificiul pe care il faci ca sportiv iti da dreptul sa visezi rational pentru a-ti indeplini obiectivele!", isi exprima bucuria Romeo Beznea dupa revenirea in tara.

Alexandru Manolea practica artele martiale in clubul din Bucuresti al lui Romeo Beznea, RB Zentai Dojo. Beznea il cunoaste pe proaspatul vicecampion european din anul 2011: „Avea 7 ani cand a venit la mine in Dojo impreuna cu fratele lui mai mare. La aceasta competitie a fost singurul roman ce a atins podiumul European. Usor nu a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!