Campionatul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade”, faza judeţeană, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Campionatul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade”, faza judeţeană

Marti, 22 Mai 2018

0.0 5 0

 

Campionatul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade”, faza judeţeană

La sfarsitul saptamanii trecute, la scoala Gimnaziala I.L. Caragiale din Tulcea a avut loc Campionatul National scolar de sah „Elisabeta Polihroniade" pe echipe mixte – etapa judeteana, la care au participart 6 echipe de la invatamantul primar si 3 echipe de la invatamantul gimnazial, ce au reprezentat urmatoarele scoli din orasul Tulcea: scoala Gimnaziala Nifon Balasescu, scoala Gimnaziala I.L. Caragiale, scoala Gimnaziala Elena Doamna, scoala Gimnaziala Alexandru Ciucurencu, scoala Gimnaziala nr. 12, Colegiul Dobrogean Spiru Haret si Liceul Teoretic Ion Creanga.

La competitie au participat 40 de elevi, cunoscatori ai „sportului mintii" care s-au intrecut la cea mai mare competitie de sah organizata de Inspectoratul scolar Judetean Tulcea. Elevii au fost dornici sa ocupe un loc pe podium si sa se califice la faza finala de la Baile Olanesti ce se va desfasura in perioada 1-3 iunie (inv. primar) si 8-10 iunie (inv. gimnazial).

Dupa etapa pe scoli, A.C.S. Logic Delta a venit in sprijinul elevilor asigurand serviciul de arbitraj si materialele necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!