Campionatul „Şahul – sportul minţii” la prima ediţie, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Campionatul „Şahul – sportul minţii” la prima ediţie

Miercuri, 30 Mai 2018

0.0 5 0

 

Campionatul „Şahul – sportul minţii” la prima ediţie

Vineri,  25 mai 2018, la Şcoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri" din Nufaru, s-a desfasurat prima editie a Campionatului de sah din cadrul Proiectului Educational „SAHUL - SPORTUL MINŢII", o competitie sportiva (fireste a mintii!) organizata in parteneriat cu Primaria Comunei Nufaru si Şcoala Gimnaziala Bestepe.

La competitie au participat un numar de 16 elevi din ambele scoli, Nufaru si Bestepe, atat de la ciclul primar, cat si de la gimnaziu, coordonati de profesorii Roberto-Stelian Iamandi si Savinela-Violeta Ciulei.

„Scopul  proiectului educational este acela de a descoperi noi talente in randul elevilor, de a-i stimula, prin competitie, si de a-i promova in acelasi timp. Este binecunoscut faptul ca sahul stimuleaza gandirea logica, creste concentrarea, capacitatile intelectuale, memoria, dar si gandirea analitica si abstracta", a declarat Sorina Mangu, directorul Şcolii Gimnaziale „Vasile Alecsandri" din Nufaru.

Elevii au  fost  premiati cu diplome, cupe, tricouri inscriptionate, sepcute si dulciuri. La ciclul primar, au fost premiati urmatorii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!