Campioana mondială Elena Fidatov a mers în puşcărie, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Campioana mondială Elena Fidatov a mers în puşcărie

Luni, 6 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Campioana mondială Elena Fidatov a mers în puşcărie

…sa sustina o activitate pentru 16 detinuti condamnati pentru infractiuni grave. Prin prezenta Elenei Fidatov Moruzov la Penitenciarul Tulcea s-a avut in vedere constientizarea si exercitarea unei influente pozitive, prin exemplul personal, cu ecou direct in structura interioara a fiecarui detinut.

Exemplul din viata personala, caracterizat de momente grele cand viitorul parea incert, renasterea sperantei, reangajarea in lupta cu sacrificiile, antrenamentele percepute ca o adevarata munca si inaltare in repetate randuri pe podiumul mondial al campionilor au fost valorile si principiile de viata care i-au miscat vizibil pe detinutii prezenti la clubul educational.

Sub coordonarea a doi educatori, un asistent social si un psiholog, activitatea de tip conferinta „De vorba cu personalitatile locale" a continuat cu sesiunea de intrebari, pe parcursul carora Elena Fidatov a castigat si mai mult simpatia ascultatorilor.

Modesta din fire, Elena Fidatov a dezvaluit spre finalul actiunii ca nici dupa 30 de ani de atletism de performanta nu a renuntat la viata de sportiv,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!