Campanie de promovare a profesiei de poliţist, în parcarea de la Kaufland, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Campanie de promovare a profesiei de poliţist, în parcarea de la Kaufland

Luni, 16 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Campanie de promovare a profesiei de poliţist, în parcarea de la Kaufland

Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea invita cetatenii si, mai ales, elevii tulceni din anii terminali la evenimentul „Promovarea ofertei educationale a Politiei Romane pe anul 2018", eveniment ce va avea loc azi, 16 aprilie a.c, incepand cu ora 10.00, in parcarea hipermarketului Kaufland, din municipiul Tulcea.

Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor interesate de profesia de politist si isi doresc o cariera in Politia Romana, se arata in comunicatul de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Politie al Judetului Tulcea.

„Evenimentul urmareste oferirea de informatii privind activitatile de zi cu zi ale politistilor, avantajele profesiei de politist, conditiile de admitere si de studiu din institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne. Activitatea se va desfasura  in mai multe etape. În prima etapa va fi prezentata oferta educationala de catre politistii Serviciului Resurse Umane. În a doua etapa vor fi executate exercitii aplicative de politistii din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si Serviciului Rutier. În a treia etapa vor fi prezentate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!