Căldură (şi) de la Energoterm până în luna aprilie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Căldură (şi) de la Energoterm până în luna aprilie

Vineri, 9 Martie 2018

0.0 5 0

 

Căldură (şi) de la Energoterm până în luna aprilie

Chiar daca ieri s-a atins, in timpul zilei, o maxima de 15°C, iar in urmatoarele zile din martie temperaturile diurne vor fi in jurul a 10°C, Energoterm Tulcea va continua sa furnizeze caldura inclusiv in primele zile din aprilie.

Decizia a fost luata de catre conducerea societatii dupa ce au fost consultata prognoza meteo pentru luna martie iar temperaturile nocturne vor fi, in marea majoritate a noptilor, in jurul a 5°C sau mai mici.

Conform legii, furnizarea caldurii pentru sistemele centralizate incepe dupa trei nopti consecutive in care temperatura scade sub 10°C si inceteaza, la fel, dupa trei nopti cu temperaturi nocturne peste 10°C sau in alte conditii.

Aceste „alte conditii" ar putea fi hotararile luate de conducerile asociatiilor de proprietari transmise Energoterm sau alte probleme de furnizare ale Energoterm, defectiuni la CAF sau la centrale, sistarea furnizarii gazului etc.

„Luna aceasta nu vom opri activitatea de productie, chiar daca se vor inregistra ziua temperaturi si de 15°C. Noptile vor continua sa fie reci si, conform legii, trebuie sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!