Calculatoare gratuite pentru copiii săraci, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Calculatoare gratuite pentru copiii săraci

Miercuri, 9 Aprilie 2014

0.0 5 0

 

Calculatoare gratuite pentru copiii săraci

Elevii sau studentii care provin din familii cu venituri mici pot beneficia de calculatoare noi, din fonduri alocate de Ministerul Educatiei. Depunerea cererilor are loc in cadrul unitatilor de invatamant, in perioada 1-21 aprilie iar achizitionarea calculatoarelor se va realiza pana la sfarsitul lunii august a acestui an. Fondurile pentru achizitionarea calculatoarelor se aloca prin Programul „Euro 200".

Potrivit Ministerului Educatiei, „bene­ficia­rii acestui program sunt elevii si studentii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 lei pe membru de familie, si sunt exceptati elevii de liceu care au primit calculatoare in noiembrie 2008".

Stabilirea numarului de beneficiari se va face in limita sumei alocate acestui pro­gram, suma cuprinsa in bugetul Ministe­rului Educatiei Nationale.

„Acordarea ajutorului financiar, con­form prezentei legi, se realizeaza in ordinea crescatoare a venitului brut lunar pe membru de familie, in limita sumelor alocate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Educatiei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Miercuri, 9 Aprilie 2014 @ 21:43

Sincer să fiu, chestia asta cu "sărăcia" nu o prea înţeleg... Se vorbeşte aici de copii şi tineri ce provin din familii cu venituri brute lunare de până la 150 lei pe membru de familie. Dacă ar "trăi" numai din aceşti bani, ar fi muritori de foame. Nimeni nu poate trăi cu 150 lei pe lună (încă şi brut)!
Măsura în sine este profund omenească, dar tare mi-e teamă că e folosită de actualul guvern ca pomană electorală şi că vor beneficia de ea mulţi care trăiesc foarte bine din cerşit, din furat şi din afaceri ilicite, dar care, evident, au venituri oficiale sub 150 lei pe membru de familie! Cunosc astfel de oameni în Babadag şi, de aceea, vorbesc în deplină cunoştinţă de cauză!
Nu sunt de acord cu aceste pomeni tipic pesediste!!!

Raspunde-i

 

Cristina
Cristina

Joi, 10 Aprilie 2014 @ 09:36

Total de acord cu tine Toma Radu,si eu cunosc astfel de oameni si din contra ce-i care chiar au un venit mic si chiar o duc mult mai greu sunt sigura ca nu vor primi aceste calculatoare..ca la noi asa se zice..,,Ce ii trebuie lu ala calculator ca el e prea sarac si nu stie si habar nu are cei ala calculator ,,din pacate mult lume gandeste asa .ceva este la mijloc ,iar cei ce le ofera au ceva de castigat cred......si oricum aceste ajutoare intotdeauna ajung la anumite persoane care chiar nu merita

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!