Cadrele din medicina primară, „uitate” de măririle salariale, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cadrele din medicina primară, „uitate” de măririle salariale

Vineri, 9 Martie 2018

0.0 5 0

 

Cadrele din medicina primară, „uitate” de măririle salariale

Sumele incasate de medicii de familie vor fi de cateva ori mai mici decat cele pe care le vor primi, de luna viitoare, colegii lor care activeaza in cadrul spitalelor. Iar acest lucru se explica printr-o majorare semnificativa a salariilor pe care le primesc „medicii bugetari", in comparatie cu sumele pe care le incaseaza medicii de familie pe cabinete.

Ce sume primesc medicii de familie tulceni

În medie, un medic de familie tulcean primeste, pe cabinet, intre 10.000 si 15.000  de lei pe luna. Suma trebuie gandita insa ca un venit brut al cabinetului, care va imparte la asistente (inclusiv contributiile la stat), la medic (inclusiv darile catre stat), dar si pentru cheltuielile curente: intretinere, lumina, curatenie, internet etc.

Exista, insa, si exceptii in ceea ce priveste veniturile medicilor de familie. Spre exemplu, pentru luna ianuarie, un medic din Delta Dunarii a primit suma de 26.000 de lei pe cabinet. De asemenea, un alt medic dintr-o localitate din mediul rural a primit, pentru aceeasi luna, peste 20.000 de lei. si un medic din municipiu a primit, tot pentru ianuarie, suma de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!