Ca şi în luna iulie: Doar patru cazuri de muncă nedeclarată în august!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ca şi în luna iulie: Doar patru cazuri de muncă nedeclarată în august!

Marti, 18 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Ca şi în luna iulie: Doar patru cazuri de muncă nedeclarată în august!

Inspectoratul Teritorial de Munca Tulcea a facut zilele trecute bilantul activitatii pe luna august iar potrivit raportarii lunare, cazurile de munca nedeclarata s-a pastrat constant, ca si in iulie cu patru cazuri.

„Astfel, in urma controalelor efectuate la cei 45 de agenti economici, pe linie de relatii de munca au fost depistate patru persoane fara forme legale de munca si de asemenea au mai fost constatate alte 27 de contraventii pentru care s-au aplicat 8 amenzi contraventionale in valoare de 29.000 lei si de asemenea 19 sanctiuni cu avertisment.", a declarat inspectorul sef al ITM Tulcea, Ali Izet.

În ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca, luna trecuta au fost controlati 62 de inspectori de munca la care au fost descoperirite nu mai putin de 89 de contraventii sanctionate cu avertisment, insa la unul dintre acestia a fost decisa sistarea aczivitatii si aplicarea unei amenzi in valoare de 1000 de lei.

În fine, in ceea ce priveste situatia contractelor de munca inregistrate in Revisal si declarate active, numarul acestora a scazut de la 49.336 la inceputul lunii iulie la doar...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!