Ca la Guvern: Teodora Lovin şi Mihaela Bozagiu vor conduce pentru o zi Prefectura Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ca la Guvern: Teodora Lovin şi Mihaela Bozagiu vor conduce pentru o zi Prefectura Tulcea

Vineri, 15 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Ca la Guvern: Teodora Lovin şi Mihaela Bozagiu vor conduce pentru o zi Prefectura Tulcea

Concursul „Prefect pentru o zi”, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judetean Tulcea si SC Alum SA (in calitate de sponsor care a oferit premii in bani castigatorilor), a ajuns la final ieri cand, in cadrul unei mese rotunde interactive, ce a avut loc la sala de videoconferinte a Prefecturii, s-au desemnat castigatorii.

Concursul a presupus redactarea unui eseu despre Institutia Prefectului si ce ar trebui facut pentru a fi imbunatatita activitatea institutiei, in faza finala a concursului fiind selectate zece lucrari care au si primit premii, mentiuni sau diplome de participare.

Ieri dimineata, dupa analiza fiecarui eseu din cele zece inscrise in concurs, juriul a decis sa acorde urmatoarele premii: Locul I si functia de prefect pentru o zi se acorda elevei Teodora Lovin de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, Locul II si subprefect pentru o zi se acorda elevei Mihaela Bozagiu de la Colegiul Economic Delta Dunarii, locul trei a fost ocupat de Alexandra Codris de la Palatul Copiilor, iar George Constantin Druga, de la Colegiul Tehnic Henri Coanda, a primit mentiune. Diplome de participare au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!