Ca de final de prohibiţie: Infracţiuni depistate de Poliţia Deltei Dunării, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ca de final de prohibiţie: Infracţiuni depistate de Poliţia Deltei Dunării

Luni, 4 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Ca de final de prohibiţie: Infracţiuni depistate de Poliţia Deltei Dunării

Politistii Serviciului de Politie Delta Dunarii au incheiat luna mai si actiunile pentru prevenirea si combaterea pescuitului ilegal cu despistarea a patru infractiuni, in urma carora au fost indisponibilizate peste 200 kilograme de peste, o ambarcatiune cu motor si un autovehicul.

Astfel, in perioada 29 – 30 mai 2018, politistii Serviciului de Politie Delta Dunarii au actionat in zona deltaica pentru prevenirea si combaterea pescuitului ilegal si au constatat doua infractiuni prevazute de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura si alte doua infractiuni prevazute de Codul Penal. Au fost confiscate bunuri in valoare de 107.700 de lei: 217 kg. de peste (specia somn), o ambarcatiune, un motor de ambarcatiune si un autovehicul.

Mai intai, in urma verificarilor efectuate la sediul unei societati comerciale, politistii au confiscat 125,2 kg de peste proaspat din specia somn, pentru care administratorul societatii nu a putut prezenta documente de provenienta. Pestele a fost predat spre valorificare catre o societate comerciala de profil piscicol, iar in cauza a fost intocmit dosar penal....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!