C.L.T. aprobă P.U.Z. pentru modernizarea şi extinderea Sălii Polivalente, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

C.L.T. aprobă P.U.Z. pentru modernizarea şi extinderea Sălii Polivalente

Joi, 29 Iunie 2017

0.0 5 0

 

C.L.T. aprobă P.U.Z. pentru modernizarea şi extinderea Sălii Polivalente

Ţinand cont de intentia Consilului Judetean de a extinde si moderniza Sala Polivalenta, Consiliul Local Tulcea este chemat astazi sa aprobe in acest sens Planul Urbanistic Zonal pentru acest teren, in suprafata de peste 10.000 de m.p., se apartine domeniului public al judetului.

Mai precis, terenul este situat in centrul municipiului, „fiind o parcela de colt la intersectia strazilor Isaccei si Lacul Ciuperca. Terenul se afla intr-o zona verde a orasului, in imediata vecinatate (sud) fata de portul Tulcea si faleza Tulcea, beneficiind, de asemenea, de apropierea de Lacul Ciuperca (la vest) si Parcul Personalitatilor (la est)", specifica primarul Constantin Hogea.

Viceprimarul Andaluzia Luca si arhitectul - sef al municipiului, arh. Filip Raicu, consemneaza ca se intentioneaza atat extinderea Salii Polivalente si reorganizarea spatiilor publice minerale si plantate din jurul obiectivului, cat si amenajarea de parcari la sol si in subsol. „Extinderea salii de sport pana la 4.500 de locuri ar permite pozitionarea municipiului Tulcea ca unul dintre cele mai importante orase din Romania in ceea ce priveste infrastructura sportiva -...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!