Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost modificat, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost modificat

Marti, 1 August 2017

0.0 5 0

 

Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost modificat

Luni, in cadrul sedintei ordinare, consilierii judeteni au aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea pe anul 2017 (la venituri de la 115.287 mii lei la 117.618 mii lei si la cheltuieli de la 126.229 mii lei la 128.560 mii lei), dar si Lista cheltuielilor de capital finantate din bugetul de venituri si cheltuieli ale Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, rectificata pe anul 2017 si a creditelor de angajament pe anul 2018.

„Deficitul sectiunii de functionare in suma de 10.928 mii lei si deficitul sectiunii de dezvoltare in suma de 14 mii lei se finanteaza din excedentul anilor precedenti", se arata in proiectul de hotarare supus dezbaterii si votului in plen.

Ce modificari au aparut

Conform notei de fundamentare, Spitalul Judetean de Urgenta, in baza actelor aditionale la contractele incheiate cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea si cu Directia de Sanatate Publica Tulcea pentru anul 2017, propunea rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli cu 831.000 de lei. De asemenea, s-a solicitat majorarea subventiilor de la bugetul local cu suma de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!