Bucătărie de nuntă la Festivalul Borşului de Peşte de la Crişan, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Bucătărie de nuntă la Festivalul Borşului de Peşte de la Crişan

Luni, 28 August 2017

0.0 5 0

 

Bucătărie de nuntă la Festivalul Borşului de Peşte de la Crişan

Vineri, vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat la o conferinta de presa pe tema Festivalului Borsului de Peste al Deltei Dunarii, eveniment care va avea loc la Crisan, in perioada 8-10 septembrie 2017.

Unul dintre elementele de noutate aduse in acest an de festivalul de la Crisan este cresterea accesibilitatii. „Este laudabil faptul ca, in acest an, ati reusit sa veniti in intampinarea problemelor ce ar putea aparea in asigurarea transportului catre destinatie si ati pus la dispozitia turistilor, dar si tulcenilor o nava care pleaca dimineata si revine la Tulcea dupa amiaza", a declarat Dumitru Mergeani, viceprese­-dintele CJ Tulcea.

Spectacole pe vapor

Cu sprijinul lui Roland Branza, respon-sabilul artistic al evenimentului, drumul in sine de la Tulcea la Crisan si retur va devine o „croaziera", asigurand spectacole oferite pasagerilor care se vor imbarca pe nava in cauza.

Conform celor declarate de Silviu Gheorghe, presedinte al Asociatiei Nationale pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Tulcea, nava, care apartine Navrom (asigurata prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!