Bonificaţii, reduceri şi scutiri de taxe şi impozite locale şi în 2018, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Bonificaţii, reduceri şi scutiri de taxe şi impozite locale şi în 2018

Vineri, 15 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Bonificaţii, reduceri şi scutiri de taxe şi impozite locale şi în 2018

Daca nivelul impozitelor locale se vrea pastrat si in 2018 la acelasi nivel ca si in 2017, iar taxele locale s-ar putea modifica doar in privinta unor prestatii ale Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor si Biroului de Stare Civila plus taxa de habitat, in ceea ce priveste bonificatiile si scutirile vor fi si ele similare celor din acest an.

Este de competenta Consiliului Local sa stabileasca nivelul bonificatiei acordate pentru plata cu anticipatie a impozitelor, conform prevederilor 462 alin. (2), art. 467 alin. (2) si art. 472 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare si de aceea aceste bonificatii se vor aproba in sedinta de consiliu municipal de saptamana viitoare, joi, 21 decembrie 2017.

Astfel, pentru plata integrala anticipata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren si a impozitului pentru mijloace de transport, pana la data de 31 martie 2018, se propune acordarea unei bonificatii de 5% pentru persoanele fizice si de 5% pentru persoanele juridice. În acelasi sens, pentru aplicarea cu consecventa a programului de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!