Bomba a explodat în handbalul feminin: Ştiinţa Bacău – CSŞ Tulcea 21-23!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Bomba a explodat în handbalul feminin: Ştiinţa Bacău – CSŞ Tulcea 21-23!

Marti, 26 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Bomba a explodat în handbalul feminin: Ştiinţa Bacău – CSŞ Tulcea 21-23!

Cu o victorie de moral acasa (30-25) in fata CSU Targoviste, CSS Tulcea s-a deplasat la Bacau pentru meciul cu o echipa sudata, cu traditie in handbalul romanesc, in cautarea confirmarii.  Fetele antrenate de Gabriela si Daniel Gheorghe au aratat ca pot face fata cu brio in Divizia A, invingand greu, dar meritat, liderul de moment.

Meciul a inceput in nota de dominare a tulcencelor, care au aratat din primul minut ca nu s-au speriat de blazonul bacauancelor si ca n-au facut deplasarea invinse din start. Cu o aparare agresiva 5+1, cu Ghiulgian Adin avansata, hartuind mereu atacul advers si cu Ana Caraman in forma de zile mari in poarta, tulcencele au pus intre ele si adversare gol dupa gol, intrand la cabine cu avantaj nesperat de 4 goluri (9-13).

Dupa pauza, bacauancele au revenit mult mai motivate pe teren, si-au adus aminte ca erau favorite inainte de meci si candidate la promovare si au finalizat mai usor, la tulcence vazandu-se si lipsa de experienta. Pe fondul unui joc mai consistent in atac al bacauancelor, jocul se strange, avantajul tulcencelor se micsoreaza iar Bacaul egaleaza la 21 in minutul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!