Bilanţ „Let’s do it, România”: Peste 2500 de tulceni la „curăţenia generală”!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Bilanţ „Let’s do it, România”: Peste 2500 de tulceni la „curăţenia generală”!

Luni, 17 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Bilanţ „Let’s do it, România”: Peste 2500 de tulceni la „curăţenia generală”!

Campania „Lets do it, Romania" a ajuns sambata atat in Tulcea cat si in 20 de localitati din judet, acolo unde primarii au inteles ca trebuie sa mobilizeze populatia locala pentru „curatenia generala". Cele mai multe localitati participante la campanie sunt din Delta Dunarii, iar acestora Guvenatorul Deltei le-a dat semnalul curateniei generale de pe faleza municipiului.

Cateva sute de tulceni au primit de la ora 9 dimineata, in foaierul Salii Sporturilor din municipiu, acolo unde a fost centrul de comanda al Campaniei „Lets do it, Romania", saci menajeri si manusi pentru a participa la actiunea de curatenie generala. Desi in municipiu si-au anuntat participarea doar cateva institutii publice cu personalul propriu plus unele scoli si ONG-uri, prezenta a fost mult mai numeroasa decat se anticipa.

„Sunt mai multe persoane decat cele care s-au anuntat pe caile oficiale, dar acest lucru nu face decat sa ne bucure. Chiar ne dorim sa ramanem fara materiale, saci menajeri si manusi, sa fim nevoiti sa cerem un supliment de la partenerii nostri din aceasta campanie, JT Group si Servicii Publice. Au venit si foarte...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!