Bilanţ la nouă luni: Cei mai mulţi şomeri tulceni au studii medii, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Bilanţ la nouă luni: Cei mai mulţi şomeri tulceni au studii medii

Miercuri, 24 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Bilanţ la nouă luni: Cei mai mulţi şomeri tulceni au studii medii

La sfarsitul lunii septembrie, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea erau inregistrati 2521 someri (din care 1145 femei), rata somajului fiind de 2,98%. Comparativ cu luna precedenta, cand rata somajului a fost de 2,98%, in aceasta luna acest indicator a inregistrat aceeasi valoare.

Din totalul de 2521 persoane inregistrate in evidentele AJOFM Tulcea, 587 erau beneficiari de indemniztie de somaj, iar 1934 erau someri neindemnizati. În ceea ce priveste mediul de rezidenta, 1772 someri provin din mediul rural si 749 sunt din mediul urban.

O statistica interesanta este aceea ca somerii cu studii gimnaziale au ponderea cea mai mare in totalul somerilor inregistrati in evidentele AJOFM Tulcea (41,57%), urmat de cei cu studii primare (33,04%), iar 15,15% au absolvit liceul. somerii cu nivel de studii medii si submedii reprezinta prin urmare 98,89% din totalul somerilor inregistrati, iar cei cu studii superioare sunt de doar 1,11%.

Structura somerilor inregistrati pe nivel de ocupabilitate, stabilit prin profilare, se prezinta astfel: 899 persoane foarte...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!