Bilanț: 22 de ani de cooperare între Județul Tulcea și Orașul Suzhou, China, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Bilanț: 22 de ani de cooperare între Județul Tulcea și Orașul Suzhou, China

Joi, 28 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Bilanț: 22 de ani de cooperare între Județul Tulcea și Orașul Suzhou, China

20 septembrie 1995: o delegatie din care fac parte vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea (la vremea aceea), Traian Panait, subprefectul Trifon Belacurencu si primarul municipiului, Mihai Nicolae ajunge la Suzhou, China, acolo unde, in sediul primariei orasului Suzhou, a fost semnat Protocolul de Înfratire intre Judetul Tulcea, Romania si Orasul Suzhou, China.

Saptamana trecuta, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu si cei doi vicepresedinti, Dumitru Mergeani si George Luchici, au participat la vernisajul unei expozitii organizate pentru a marca implinirea a 22 de ani de cooperare dintre Tulcea si Suzhou, China.

„Suntem in fata unei noi expozitii aduse de prietenii chinezi la Muzeul de Arta din municipiul nostru. Prin operele de arta expuse aici, intr-o cladire cu o deosebita semnificatie istorica pentru orasul si judetul nostru, ni se releva o mica parte din cultura chineza.

Va reamintesc faptul ca, in cadrul parteneriatului nostru cu omologii chinezi, au mai fost organizate o serie de expozitii la Tulcea, fiecare dintre ele extrem de interesante...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!