Biblioteca Judeţeană vrea să organizeze Târgul de Carte, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Biblioteca Judeţeană vrea să organizeze Târgul de Carte

Miercuri, 7 Martie 2018

0.0 5 0

 

Biblioteca Judeţeană vrea să organizeze Târgul de Carte

„Ca sa-l parafrazez pe Ion Creanga, saraci ca anul acesta, ca anul trecut si de cand de ne stim n-am fost, parca, niciodata!", a spus ieri Daniel Draniceanu, managerul Bibliotecii Judetene „Panait Cerna".

Prin proiectul de management, Draniceanu a propus pentru perioada 2018 - 2021 trei obiective mari si late: organizarea in septembrie a.c. a Festivalului de Carte, remodelarea spatiului de la intrarea in biblioteca si modificarea programului, in ideea ca Biblioteca Judeteana „Panait Cerna" sa fie deschisa pana la ora 18.00, iar sambata pana la ora 14.00. Remodelarea spatiului de la intrare inseamna mutarea Ludotecii de sus, de la etajul al II-lea, intr-o noua formula vizuala.

„Asa, scrise pe hartie, initiativele suna interesant si benefic, dar, cand ajungem la implementare, lucrurile se impotmolesc in ce altceva decat in bani sau, mai bine zis, in lipsa lor. Sa ma explic! Anul acesta, noi am cerut pentru buna functionare – subliniez «doar pentru buna functionare», in parametri oarecum normali - 2.120 mii lei, din care 1.850 mii lei erau salariile. Ca o paranteza, am bugetat inclusiv posturile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!