Biblioteca Judeţeană îşi va administra imobilul, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Biblioteca Judeţeană îşi va administra imobilul

Marti, 27 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Biblioteca Judeţeană îşi va administra imobilul

Printr-un proiect de hotarare initiat de presedintele Consiliului Judetean, alesilor judeteni li se propune sa aprobe transmi­terea unui imobil aflat in domeniul public al judetului Tulcea, in administrarea Bibliotecii Judetene „Panait Cerna" Tulcea.

„Cladirea in care isi desfasoara activitatea Biblioteca Judeteana a fost in folosinta acestei institutii de la infiintare, in baza actelor normative care au reglementat in timp dreptul de folosinta si administrare al bunurilor proprietate publica. - Consiliul Judetean Tulcea poate transmite, prin hotarare, dreptul de administrare asupra bunurilor din domeniul public catre alte institutii publice de interes national, judetean sau local si catre regiile autonome de sub autoritatea acestuia", specifica presedintele Teodorescu.

Managerul Bibliotecii Judetene „Panait Cerna", Daniel Draniceanu, ne-a declarat ca hotararea este necesara in vederea reparatiei acoperisului, inlocuirea conduc­telor si a reparatiilor peretilor exteriori (ca urmare a infiltratiilor), institutia pe care o conduce urmand sa primeasca, a rectificarea bugetara din 30 iunie, 120.000 de lei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!