Bacalaureat: Elevii susţin astăzi proba de Evaluare a competenţelor digitale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Bacalaureat: Elevii susţin astăzi proba de Evaluare a competenţelor digitale

Luni, 12 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Bacalaureat: Elevii susţin astăzi proba de Evaluare a competenţelor digitale

Peste 1.000 de elevi absolventi ai claselor a XII-a si a XIII-a vor participa astazi si maine la proba de Evaluare a competentelor digitale din cadrul Bacalaurea­tului, urmand ca in perioada 14-16 iunie sa se desfasoare proba de Evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, proba la care in judetul Tulcea s-au inscris 901 elevi.

Bacalaureatul este sustinut in aceasta sesiune de 1.195 de elevi, iar cei care nu s-au inscris la probele orale ale examenului au promovat probele in anii trecuti sau au sustinut teste care echivaleaza probele de Evaluare a competentelor digitale si lingvistice.

„Subiectele pentru proba de evaluare a competentelor digitale, se stabilesc de Centrul National de Evaluare si Exami­nare, in conformitate cu programa de bacalaureat, elaborata pe baza programei scolare a disciplinei „Tehnologia Infor­matiei si a Comunicatiilor", studiata in trunchiul comun, la toate filierele, profilu­rile si specializarile, pe parcursul claselor a IX-a si a X-a. Elevii care promoveaza, pe parcursul invatamantului preuniversitar, examene cu recunoastere europeana pentru certificarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!