Averile senatorilor tulceni, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Averile senatorilor tulceni

Joi, 13 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Averile senatorilor tulceni

Unul dintre cei doi senatori care reprezinta judetul nostru in Parlamentul Romaniei este Ion Ganea. Ales din partea Partidului Miscarea Populara, Ganea este membru in Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii, in Comisia pentru mediu si in Comisia permanenta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu U.N.E.S.C.O. Membru in grupul parlamentare de prietenie cu Peru, Siria si, respectiv, Germania, secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Egipt.

Potrivit declaratiei de avere inregistrata pe 12 iunie, senatorul detinea urmatoarele bunuri imobile: un teren intravilan dobandit prin cumparare, impreuna cu sotia, Maria Ganea, in 2003, in suprafata de 3.084 de m.p., la Dunavatu de Sus; in acelasi sat, sotii Ganea au mai cumparat in 1996 un teren intravilan de 1.980 de m.p.; de asemenea, cei doi detin un teren intravilan in comuna Gologanu (Vrancea), de 1.500 de m.p.

Cat despre „Cladiri", Ion Ganea a declarat un apartament la Tulcea, dobandit prin cumparare in 2007, de 75 de m.p.; o casa de vacanta la Dunavatu de Sus, din 2003, de 47 m.p.; o casa de locuit, in Gologanu, din 2011, de 130 de m.p.,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!