Averile deputaţilor tulceni, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Averile deputaţilor tulceni

Vineri, 14 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Averile deputaţilor tulceni

Vasile Gudu a fost ales deputat din partea Partidului National Liberal, data vali­darii  mandatului sau fiind 21 decembrie 2016.

Este membru al Comisiei pentru agri­cul­tura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice, respectiv al Comisiei pentru afaceri europene. Membru al grupurilor parlamentare de prietenie cu Federatia Rusa si Republica Polona, secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Socialista Vietnam, presedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Algeriana demo­cratica si Populara.

Conform declaratiei de interese, depusa pe 7 iunie a.c., parlamentarul a tot cumparat pamant din 1996 incoace; azi 1,7 ha in Nufaru, maine 1,82 ha in Valea Nucarilor, poimaine 0,75 ha in Tulcea etc. Şi asa a adunat vrei 17 terenuri agricole care inseamna o suprafata totala de aproape 32 de hectare. Tot la „Terenuri" a fost declarat si unul intravilan, de 100 de m.p., in Constanta, cumparat in 2011 cu Draguta Gudu, impreuna cu care, de altfel, a cumparat toate terenurile agricole.

Deputatul detine doua apartamente. Primul a fost cumparat cu Draguta Gudu in 1999, se afla in Tulcea, a fost...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!