Averile deputaţilor tulceni (2), Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Averile deputaţilor tulceni (2)

Luni, 17 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Averile deputaţilor tulceni (2)

George Şiscu a candidat pe 11 decem­brie 2016 din partea Partidului National Liberal. Este membru al Comisiei pentru transporturi si infrastructura. De asemenea, este membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Elena.

Detine un teren intravilan in Babadag, acolo unde si domiciliaza; terenul a fost dobandit prin cumparare in 2011 si are o suprafata de 1.635 de m.p. George Şiscu este titular.

La „Cladiri", deputatul a bifat doua apartamente si un spatiu comercial. Primul apartament, dobandit prin cumparare de George Şiscu in 1996, are 63 de m.p. si se afla in Babadag. Al doilea, cumparat de Elena Şiscu in 2001, se gaseste la Constanta si are 54 de m.p. Spatiul comercial, cumparat de George Şiscu in 1997, are 450 de m.p. si se afla in orasul sau de domiciliu.

Parcul auto al parlamentarului tulcean este format din trei autoturisme. Pe langa doua unitati B.M.W., achizitionate in 2002 si, respectiv 2010, deputatul a sustinut si productia autohtona, cumparand in 2008 o bucata Dacia Logan Van.

Nu tu metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta sau de cult, nu tu conturi sau depo­zite bancare, nu tu plasamente,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!