Avem o Deltă. Cum procedăm(!?), Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Avem o Deltă. Cum procedăm(!?)

Miercuri, 25 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Avem o Deltă. Cum procedăm(!?)

…dupa posibilitati. Pentru ca „peisajul" din imagine dureaza de ceva vreme, cu siguranta dintre miile de turisti straini care s-au plimbat prin Delta, cativa or fi facut poza, pentru acasa, cu „investitia" de la marginea satului Partizani. Subiectul sicanelor dintre doi vecini cu proprietatile.

Proprietarul 1. Detine in extravilanul satului Partizani, aproape de Dunare, o suprafata de 500 mp (identificat in T 50, P 863, schita cadastrala ANCPI Tulcea nr. 4890 din 17 iunie 2005, act donatie nr. 1932 din 28 iulie 2005). Proprietar de teren, cu acte in regula.

Proprietarul 2. Vecin cu proprietarul 1. Ca doi „buni vecini", au gasit motiv de galceava. Ar fi o ingradire de teren, intre terenul proprietarului 1 si digul de pe malul Dunarii, ingradire care impiedica accesul la apa al proprietarului 1. Dar ii ofera o imagine trasnet: un WC langa o batrana salcie pletoasa si un bazin cu apa. Nu „investitia" in sine il deranjeaza pe proprietarul 1, ci faptul ca „i-a luat fata", sustinand ca terenul imprejmuit nu-i apartine.

Ce spune primarul. Primarul comunei Maliuc, de care apartine satul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!