Aur pentru şahul tulcean la CNŞ Elisabeta Polihroniade, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Aur pentru şahul tulcean la CNŞ Elisabeta Polihroniade

Miercuri, 6 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Aur pentru şahul tulcean la CNŞ Elisabeta Polihroniade

La sfarsitul saptamanii trecute, in statiunea Baile Olanesti, s-a desfasurat finala Campionatului National scolar de sah „Elisabeta Polihroniade" la invatamant primar, campionat organizat de catre ACS Elisabeta Polihroniade, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Federatia Romana de sah si avand ca sponsor principal S.N.G.N. Romgaz S.A.

La aceasta finala s-au intrecut 17 echipe formate din elevi ai claselor I-IV. Campionatul s-a desfasurat pe parcursul a 7 runde in sistem elvetian, cu timp de gandire 61 minute pentru fiecare jucator.

Echipa scolii Gimnaziale Elena Doamna, campioana judeteana de anul acesta, a reprezentat judetul Tulcea la aceasta finala. Echipa a fost formata din urmatorii elevi: Tanase Andrei, Borisov Sofia, Gafar Timur, Mocanu Miruna si Ardeleanu Damian.

La finalul celor 7 runde, echipa scolii Gimnaziale Elena Doamna s-a clasat pe locul VI cu 3 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri.

Rezultatul echipei este unul bun, deoarece toti componentii acestei echipe sunt la prima participare la un Campionat National scolar de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!