Auditorii interni ai administraţiei publice locale, instruiţi la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Auditorii interni ai administraţiei publice locale, instruiţi la Tulcea

Joi, 3 Mai 2018

0.0 5 0

 

Auditorii interni ai administraţiei publice locale, instruiţi la Tulcea

Ministerul Finantelor Publice (M.F.P.), prin Unitatea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern (U.C.A.A.P.I.), implementeaza la nivel national proiectul cu titlul „Support to Improving the Coordination of Internal Audit in Romania (SRSS/ S2017/ 032-RO17)", finantat de Comisia Europeana prin Programul de Sprijin pentru Reforma Structurala (S.R.S.S.).

Unul din obiectivele proiectului il reprezinta „Îmbunatatirea capacitatii profesionale a auditorilor publici interni", care se realizeaza prin derularea unor programe de formare profesionala pentru auditorii interni care isi desfasoara activitatea in cadrul entitatilor publice la nivel central si local. Biroul Auditului Public Intern prin Cooperare din cadrul Filialei Judetene Tulcea a Asociatiei Comunelor din Romania a fost ales ca organizator al primei sesiuni de pregatire profesionala.

Astfel, in perioada 24 - 26 mai 2018, la Murighiol s-a desfasurat instruirea auditorilor interni, cu functie de executie, care isi desfasoara activitatea in cadrul unitatilor administrativ teritoriale, precum si in cadrul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!