Au venit primele doze de vaccin antigripal, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Au venit primele doze de vaccin antigripal

Joi, 26 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Au venit primele doze de vaccin antigripal

Cel mai probabil, toate vor ajunge la spital, pentru imunizarea celor care activeaza in acest domeniu sensibil. Conform celor declarate de reprezentanti din conducerea Directiei Judetene de Sanatate Publica, la Tulcea au ajuns, momentan, numai 194 de doze de vaccin antigripal.

„Am primit ieri (n.n. - marti) informarea ca ne-a fost repartizata o cantitate de vaccinuri si deja au ajuns la noi. Avem informatii ca in prima parte a lunii noiembrie vom primi o repartitie mai semnificativa din ceea ce am solicitat", spune Mihaela Nicolau, director executiv al Directiei de Sanatate Publica Tulcea.

Conform datelor centralizate de DSP, necesarul la Tulcea este de cateva zeci de mii de doze. Mai exact, conducerea institutiei, in urma cartagrafierii, a solicitat  aproximativ 20.000 de doze.

Directia de Sanatate Publica Tulcea, prin Compartmentul de Supraveghere Epidemiologica si Control a Bolilor Transmisibile, a implementat si deruleaza in perioada sezonului rece (octombrie 2017-mai 2018) supravegherea infectiilor respiratorii acute, pneumoniilor si a gripei, in conformitate cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!