Au început procedurile de licitaţie pentru programul „Laptele şi Cornul”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Au început procedurile de licitaţie pentru programul „Laptele şi Cornul”

Luni, 24 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Au început procedurile de licitaţie pentru programul „Laptele şi Cornul”

Documentele aferente anuntului de participare au fost postate in aceasta luna pe SEAP de catre reprezentantii Consiliului Judetean Tulcea, urmand ca pana la inceputul lunii viitoare sa se primeasca ofertele. Acestea vor fi analizate pana la inceputul lunii septembrie, urmand ca furnizarea sa poata incepe cu data de 11 septembrie, prima zi de scoala a acestui an.

Este vorba despre contractele privind furnizarea si distributia produselor de panificatie (respectiv lactate) pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore, din judetul Tulcea, in anul scolar 2017-2018.

Conform legii, cantitatile sunt stabilite de catre Consiliul Judetean Tulcea: este vorba despre aproximativ  3.700.060 bucati produse lactate (de panificatie) pentru perioada estimata 11 septembrie 2017 – 22 iunie 2018. „Distributia se realizeaza la un numar de 128 unitati de invatamant (scoli cu clasele I-VIII si gradinite cu program normal de 4 ore), pentru aproximativ 21.532 de elevi si prescolari, din judetul Tulcea", se arata in documentele...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!