Au început înscrierile pentru concursul „Panait Cerna”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Au început înscrierile pentru concursul „Panait Cerna”

Miercuri, 13 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Au început înscrierile pentru concursul „Panait Cerna”

Pentru a XLIII-a editie a Concursului national de poezie „Panait Cerna", perioada de depunere a lucrarilor este 11 septembrie - 30 noiembrie a.c.

Concursul e organizat de Centrul Cultural „Jean Bart", sub tutela Consiliului Judetean Tulcea, si isi propune sa stimuleze creatia literara a tuturor celor care nu au debutat editorial (nu au poezii proprii publicate in volum), in conditii de deplina libertate de creatie.

Autorii vor trimite un numar de minimum 5 pana la 10 poezii (maximum 10 pagini), tehnoredactate la un rand, scrise cu Times New Roman, caracter de 12, pe format A4. Poeziile se trimit in plic inchis, in trei exemplare, fiecare fila cu poezii purtand ca semn de identificare un motto. În acelasi plic vor fi introduse intr-un plic mai mic, sigilat, marcat cu acelasi motto, datele de identificare ale autorului. Datele personale, marcate cu motto-ul de identificare, vor cuprinde obligatoriu: numele complet al autorului, adresa completa, studiile in curs sau absolvite, data si locul nasterii, numar de telefon si adresa de e-mail.

Sunt descalificate din start participarile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!