Au fost emise certificatele pentru containerele subterane, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Au fost emise certificatele pentru containerele subterane

Marti, 25 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Au fost emise certificatele pentru containerele subterane

De la inceputul lunii aprilie 2017, in urma finalizarii procedurii de selectie si prin decizie a Consiliului de Administratie, noul director general al Societatii Comerciale Servicii Publice S.A. este Andrei Aurel Gheorghiu.

Cu cateva zile inainte de numirea noului director, Consiliul Local Tulcea aproba, prin H.C.L. nr. 55, bugetul de venituri si cheltuieli al societatii pe anul curent.

În programul de investitii a fost pre­vazuta amenajarea, pana la sfarsitul anului, a cinci containere subterane, valoarea totala aprobata fiind de 300.000 de lei.

„Este un proiect - pilot. Avantajele sunt multiple: mentinem curatenia, dispare mirosul neplacut, gunoiul este ridicat de operator cu ajutorul unei instalatii hidraulice, capacitatea de depozitare a platformelor va fi aproape dubla decat in prezent, deci frecventa de ridicare nu va mai fi zilnica, reducand si din cheltuieli. Prin acest exemplu vom reusi sa educam cetatenii in sensul depozitarii selective", a declarat Aurel Gheorghiu.

Cele cinci platforme vor fi amenajate pe amplasamentele actuale de pe str. Mica, str. Pacii, E3, C5 si in spatele Bisericii cu Ceas. Va fi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!