Au fost afișate rezultatele finale la olimpiada de matematică, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Au fost afișate rezultatele finale la olimpiada de matematică

Luni, 19 Martie 2018

0.0 5 0

 

Au fost afișate rezultatele finale la olimpiada de matematică

Este vorba despre etapa judeteana (10 martie 2018), competitie care la care s-au inscris aproape 200 de elevi de gimnaziu si de liceu din municipiul si din judetul Tulcea.

La gimnaziu, locul I la clasa a V-a a fost obtinut de Ioana Steliana Barcu, de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" (profesor indrumator Liliana Anastasiu).

La clasa a VI-a, pe primul loc s-a situat Raisa Georgiana Bahaciu, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil", profesor indrumator Lucian Petrescu.

La clasa a VII-a, locul I a fost adjudecat tot de o eleva a profesorului Lucian Petrescu de la „Grigore Moisil", Adela Victoria Gradinaru.

La clasa a VIII-a, primul loc a fost adjudecat de Rosu Mihai Tudor de la Liceul „Grigore Moisil" (profesor coordonator Ivanov Camelia).

La liceu, primul loc la clasa a IX-a a fost obtinut de Ioan Razem, elev al profesorului Petre Gutescu de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret".

La clasa a X-a, locul I a fost primit de Maria Bianca Mironescu si Toader Eric stefan de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil", profesor indrumator...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!