Atenţiune pensionari şi pensionare: Vineeeee Fuego!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Atenţiune pensionari şi pensionare: Vineeeee Fuego!

Marti, 18 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Atenţiune pensionari şi pensionare: Vineeeee Fuego!

Consiliul Local si Primaria Municipiului Tulcea, Directia de Asistenta si Protectie Sociala Tulcea si Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei" organizeaza marti, 2 octombrie 2018, de la ora 15.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Tulcea, un spectacol dedicat zilei de 1 Octombrie – „Ziua Internationala a persoanelor varstnice".

„Aceasta zi este un frumos prilej de a ne indrepta gandurile, pline de dragoste, respect si recunostinta, fata de fiecare persoana de varsta a treia din viata noastra si de a le multumi pentru sfaturile lor intelepte si pentru exemplul lor de viata", este mesajul organizatorilor de la Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei".

Fiind vorba de o actiune organizata pentru pensionarii tulceni de intrarea libera iar inaintea concertului va fi si un moment festiv!

„Fiind o actiune la care noi suntem partenerii Primariei Tulcea si Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, momentul artistic va fi precedat de o festivitate organizata de aceste institutii care vor oferi plachete, diplome si premii cuplurilor de tulceni care anul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!