Atenţie: Strada Barajului intră în reabilitare, începând de azi!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Atenţie: Strada Barajului intră în reabilitare, începând de azi!

Luni, 14 Mai 2018

0.0 5 0

 

Atenţie: Strada Barajului intră în reabilitare, începând de azi!

De azi, segmentul de varianta cunoscut drept strada Barajului, de la Dedeman si pana la Peco Petrom, intra in reabilitare. Lucrarile vor fi executate de o asociere de firme, formata din S.C. AUTOPRIMA SERV S.R.L. Constanta, S.C. NESAND S.R.L. Tulcea si S.C. LUCONSA BM S.R.L. Galati, in care lider de grup este S.C. AUTOPRIMA SERV S.R.L. Constanta.

Valoarea lucrarii este de 10.777.764,23 lei + TVA pentru o durata a contractului de 54 de luni, din care 18 luni executie, iar 36 de luni garantie. Atribuirea lucrarii s-a facut in data de 20 aprilie 2018 si, iata, dupa circa trei saptamani, s-a dat si ordinul de incepere a lucrarilor si s-a aprobat si un plan de management al circulatiei pe acest tronson de drum.

Altfel spus, circulatia va fi intrerupta partial pe acest segment de drum si numai pe cate un sens de drum, astfel incat circulatia vehiculelor sa nu aiba prea mult de suferit.

Potrivit hotararii de consiliu ce viza documentatia de avizare a lucrarilor de interventie pentru reabilitarea unui tronson al soselei de centura a municipiului, cunoscuta drept strada Barajului, lucrarile de reabilitare...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!