Atenţie, şoferi! Campanie de prevenire a accidentelor rutiere, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Atenţie, şoferi! Campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Miercuri, 21 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Atenţie, şoferi! Campanie de prevenire a accidentelor rutiere

În aceasta saptamana se desfasoara, la nivel national, actiuni ale Politiei Rutiere pentru cresterea gradului de disciplina rutiera. Pornind de  la ideea ca in primele cinci luni ale anului, la nivel national, s-au produs 2.837 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 610 persoane si ranirea grava a altor 2690, oamenii legii au demarat o campanie de prevenire a acestor evenimente.

Din cate spun specialistii, principalele cauze generatoare ale acestor accidente sunt abaterile savarsite de pietoni, viteza, neacordare prioritate si abaterile savarsite de biciclisti.

Astfel, luni dimineata, timp de trei ore, au fost organizate actiuni pe toate categoriile de drumuri care reprezinta risc crescut de accidente, precum si pe principalele intrari – iesiri din localitati.

În cadrul actiunii, au fost aplicate 91 sanctiuni contraventionale la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Politistii tulceni au retinut trei permise de conducere, au retras cinci certificate de inmatriculare si au constatat trei infractiuni la regimul circulatiei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!