Atenţie! Filtre pentru prevenirea accidentelor rutiere, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Atenţie! Filtre pentru prevenirea accidentelor rutiere

Miercuri, 14 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Atenţie! Filtre pentru prevenirea accidentelor rutiere

În perioada 5-11 iunie, Politia Rutiera Tulcea a desfasurat, pe raza judetului, actiuni pe linia combaterii eveni­mente­lor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a substantelor psihoactive.

În aceasta perioada, la nivel european s-a desfasurat campania preventiva „ALCOHOL/DRUGS", opera­tiune mentionata in calendarul de activitati al Organizatiei Politiilor Rutiere Europene (T.I.S.P.O.L.) pentru anul 2017.

În cadrul actiunii au fost controlate un numar de 640 de autovehicule si au fost depistate 13 abateri privind conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului. În perioada mentionata au fost constatate sapte infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Sfaturi pentru soferi

„Avand in vedere apropierea sezonului estival si faptul ca numarul participantilor la trafic creste, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea recomanda tuturor conducatorilor de vehicule sa circule cu atentie, sa nu conduca daca sunt obositi, sa pastreze in mers o distanta suficienta de mare fata de autovehicului din fata sau lateral, sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!