Atelier pentru părinți: „Metode practice de dezvoltare emoțională și socială“, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Atelier pentru părinți: „Metode practice de dezvoltare emoțională și socială“

Vineri, 26 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Atelier pentru părinți: „Metode practice de dezvoltare emoțională și socială“

Evenimentul va avea loc maine, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 12.00, la cabinetul specializat al psihologului tulcean Irina Culea (din cartierul E3). Pretul pentru acest atelier de dezvoltare emotionala si sociala este 60 de lei, iar numarul de locuri este limitat la sase.

Acest eveniment este destinat parintilor care au copii de 2 pana la 7 ani si care doresc sa creasca un copil fericit, responsabil, atent, respectuos, integru, care gandeste singur si nu cedeaza presiunii grupului.

„Fiecare copil este unic, iar sfaturile cu privire la cresterea lui sunt multe si contradictorii, astfel incat devine dificil sa gestionezi situatiile care apar. si, totusi, la baza unei educatii solide stau anumite principii general valabile, care odata insusite de catre parinti pot fi adaptate si aplicate fiecarui copil, pentru construirea unei fundatii sanatoase in educarea acestora", spune Irina Culea.

Atelierul isi propune sa va puna la dispozitie cateva tehnici si metode utile in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale, care stau la baza starii de bine a oricarui individ, pe care le...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!