Atelier pentru părinți: Gură de aer pentru mămicile tulcene, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Atelier pentru părinți: Gură de aer pentru mămicile tulcene

Miercuri, 11 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Atelier pentru părinți: Gură de aer pentru mămicile tulcene

Maine, incepand cu ora 17.00 si pana la ora 19.00, parintii sunt invitati la un atelier destinat celor care au nevoie de o discutie relaxanta, de un sfat din partea specialistului, de o „gura de aer" in complexul cotidian.

Evenimentul, organizat de psiholog Irina Culea la cabinetul de pe strada  Aleea Sulfinei nr. 2, bl. 2, sc. B, et. 1, ap. 7, Tulcea, propune, pe parcursul a doua ore, discutii aplicate despre modalitatea de conectare a parintilor cu micutii, gestionarea propriilor emotii pentru a putea dezvolta inteligenta emotionala a copilului,  modalitati de a impune limite prin indrumare si nu prin disciplina, modalitati de a gestiona diferite probleme aparute pe parcursul dezvoltarii copilului.

„De fiecare data cand am organizat un atelier pentru parinti, am cerut feedback la final, iar cele mai frecvente consideratii venite spontan din partea mamicilor au fost cam asa: „Este gura de aer pe care am avut-o in vartejul cotidian, in care am fost ascultata, am gasit solutii personale si am invatat". Daca aveti nevoie de o gura de aer, intr-un mediu placut si sigur cu o cana de ceai cald sau cafea in fata, va...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!