Atelier de scriere de proiecte în domeniul educației, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Atelier de scriere de proiecte în domeniul educației

Vineri, 9 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Atelier de scriere de proiecte în domeniul educației

Recent, Inspectoratul scolar Judetean Tulcea, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic Tulcea, a gazduit atelierul de scriere proiecte de parteneriat strategic (Actiunea Cheie 2/KA2), in domeniul educatiei scolare, prin programul Erasmus+.

Acesta face parte din oferta de formare a Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) pentru organizatiile/ institutiile eligibile si a fost sustinut de membrii retelei de formatori Erasmus+.

Grupa de beneficiari a fost constituita din directori, responsabili cu proiectele europene din scoli, cadre didactice interesate de problematica, care au aplicat si au fost admisi la selectia organizata de catre ANPCDEFP cu ocazia organizarii acestui eveniment de formare gratuit in judetul Tulcea.

Atelierul, desfasurat pe perioada a trei zile a vizat urmatoarele tematici: Identificarea nevoilor institutionale si ale grupului tinta; Arborele problemelor si matricea logica a unui proiect; Obiectivele unui proiect Erasmus+; Activitatile unui proiect Erasmus+; Rezultatele si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!