Astăzi: ședință ACor la sala Mihail Kogălniceanu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Astăzi: ședință ACor la sala Mihail Kogălniceanu

Miercuri, 18 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Astăzi: ședință ACor la sala Mihail Kogălniceanu

Primarii din judetul Tulcea se intrunesc, astazi, incepand cu ora 11.00, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea, pentru a discuta, in cadrul unei sedinte a filialei Tulcea a Asociatiei Comunelor din Romania, despre teme importante pentru investitiile derulate la nivelul unitatilor administrativ teritoriale din judetul nostru.

Una dintre cele mai importante teme de discutii propuse de reprezentantii ACoR, spune presedintele Eugen Ion, se refera la proiectele ce urmeaza sa fie depuse prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), pentru care termenul limita este finalul acestei luni.

Amintim faptul ca, de curand, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu si presedintele ACoR Tulcea, Eugen Ion, au discutat, la sediul Prefecturii, cu reprezentanti ai institutiilor deconcentrate pentru urgentarea procedurilor in vederea emiterii avizelor aferente proiectelor pe PNDL.

La nivelul judetului Tulcea, au fost pre-alocate sumele necesare pentru aproximativ 200 de proiecte prin PNDL, majoritatea fiind proiecte de infrastructura...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!