Astăzi se afişează rezultatele la examenul de titularizare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Astăzi se afişează rezultatele la examenul de titularizare

Marti, 18 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Astăzi se afişează rezultatele la examenul de titularizare

În total, 137 de cadre didactice (din cele 160 anuntate initial) au sustinut, saptamana trecuta, proba scrisa a examenului de Titularizare, sesiunea iulie 2017. Rezultatele vor fi afisate atat la sediul Inspectoratului scolar Judetean, dar si pe site-ul obiectivtulcea.ro.

Ce posturi vor candidatii tulceni

Cei mai multi concurenti au dorit un post de titular pe Limba romana, elemente de pedagogie prescolara si metodica des­fasurarii activitatilor instructiv educative in invatamantul primar (28 candidati), respectiv pe Istorie (22 candidati).

De asemenea, pentru Educatie Fizica si Sport s-au inscris 20 candidati, pentru Limba si Literatura Romana  18, pentru Geografie - 17, pentru Limba Engleza - 16, pentru Matematica  – 11, la fel ca pentru Psihopedagogie Speciala, pentru Limba romana, elemente de pedagogie prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv educative in gradinite - 10, pentru Religie Ortodoxa - sapte.

Cate patru candidati s-au inscris pentru Economie si Limba Franceza, iar pentru Biologie s-au inscris trei candidati. De asemenea, s-au inscris cate doi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!