Astăzi se afişează rezultatele la examenul de Evaluare Naţională, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Astăzi se afişează rezultatele la examenul de Evaluare Naţională

Luni, 26 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Astăzi se afişează rezultatele la examenul de Evaluare Naţională

Astazi se afiseaza rezultatele la examenul de Evaluare Nationala, urmand ca elevii nemultumiti sa depuna contestatii tot astazi, intre orele 16.00 - 20.00.

Afisarea rezultatelor finale va avea loc pe data de 30 iunie. La probe au participat anul acesta circa 1.500 de elevi, absolventi ai claselor a VIII-a, din judetul Tulcea. Rezultatele vor putea fi gasite pe site-ul www.obiectivtulcea.ro.

Elevii care au sustinut acest examen vor putea completa optiunile in fisele de inscriere la liceu sau in scolile profesionale in perioada 3-6 iulie, acestea fiind introduse in baza de date computerizata. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor claselor a VIII-a va avea loc pe data de 12 iulie, iar afisarea in unitatile de invatamant gimnazial si liceal a listelor candidatilor se va face pe data de 13 iulie. Elevii repartizati isi vor putea depune dosarele de inscriere in scoli in perioada 13-17 iulie 2017.

Media de admitere la liceu se calculeaza, pentru prima data anul acesta, ca medie ponderata intre media generala la evaluarea nationala sustinuta de absolventii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, si media...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!