„Asta vreau eu” – Proiect naţional şi pentru elevii din Tulcea!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

„Asta vreau eu” – Proiect naţional şi pentru elevii din Tulcea!

Miercuri, 7 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

„Asta vreau eu” – Proiect naţional şi pentru elevii din Tulcea!

Pe parcursului anului 2018, Inspectia Muncii in colaborare cu Inspectoratele Şcolare si agenti economici desfasoara in zece judete, printre care si Tulcea, proiectul national de educatie „Asta vreau eu” privind securitatea si sanatatea in mediul de munca si orientarea elevilor in cariera.

La nivelul judetului Tulcea, proiectul are ca parteneri Inspectoratul Teritorial de Munca, Inspectoratul ŞcolarJudetean, societatile Vard Tulcea SA si Alum SA, precum si Şcolile Gimnaziale Nalbant si Hamcearca.

Proiectul isi propune constientizarea comportamentului preventiv in mediul de munca si dezvoltarea competentelor emotionale, sociale si practice ale elevilor, avand ca scop indrumarea acestora catre meserii care corespund cu trasaturile lor, pe de o parte, si cerintelor de pe piata muncii, pe de alta parte.

Prin experimente amuzante, elevii au ocazia sa arunce o privire in lumea meseriilor. În acest fel, tinerii vad ce au de facut la locul de munca, inteleg necesitatea instruirii si a echipamentelor individuale de protectie si descopera prin experienta directa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!