Asociere C.L.T. – C.J. – I.S.J. pentru „Peştişorul de Aur”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Asociere C.L.T. – C.J. – I.S.J. pentru „Peştişorul de Aur”

Miercuri, 28 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Asociere C.L.T. – C.J. – I.S.J. pentru „Peştişorul de Aur”

Între 7 si 12 august, la Tulcea are loc editia a XXV-a a Festivalului - Concurs International de Folclor pentru Copii si Tineret „Pestisorul de Aur".

Pentru buna desfasurare a evenimentului, primarul Constantin Hogea le propune consilierilor municipali sa fie de acord cu asocierea dintre Consiliul Local Tulcea, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei", cu Judetul Tulcea, prin Consiliul Judetean Tulcea, si cu Inspectoratul Şcolar Judetean Tulcea, precum si cu alocarea a 160.000 de lei din bugetul municipiului.

„Ca si la editiile anterioare ale festivalului, anul acesta se anticipeaza prezenta a zeci de delegatii din tara si strainatate, insumand peste 1.200 de tineri artisti insotiti de instructori, parinti si cadre didactice. Acestora li se adauga invitati importanti din tara, artisti populari consacrati, personalitati de seama ale vietii culturale si artistice. Organizarea unei manifestari de o asemenea amploare necesita o logistica impresionanta, costurile pe care le presupune evenimentul de anul acesta fiind estimate la 280.000 de lei", sustine primarul municipiului.

Pentru realizarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!