Asociaţia „Ancora” şi Expoziţia „Memento autumnal”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Asociaţia „Ancora” şi Expoziţia „Memento autumnal”

Luni, 27 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Asociaţia „Ancora” şi Expoziţia „Memento autumnal”

La demisolul Casei Avramide a fost deschisa vineri seara Expozitia „Memento autumnal" a membrilor Asociatiei Artistilor Plastici „Ancora" Tulcea. Au expus Vera Buzoianu, Kety Calcandi - Vaduva, Ecaterina Chiricuta, Viorica Draghiescu, Vasilica Grigorov, Alexandra Iordachita, Dan Moisescu, Ana - Ruxandra Pascu, George Pericleanu, Ileana Popescu, Vladimir Silea, Gheorghe Toader si invitatul expozitiei, Ana - Luiza Ghioc, carora li s-a alaturat nou membru al „Ancorei", Ion Sirota.

Primarul Constantin Hogea a declarat ca pretuieste o asociatie care se incapataneaza sa existe si sa performeze, a regretat ca arta nu e platita la valoarea ei in Romania de azi si a repetat ca artistii, haina noastra de duminica, trebuie pretuiti ca atare.

Şi presedintele U.A.P. Tulcea, artistul Viorel Poiata, a spus ca artistii nu se pot sprijini azi doar pe niste iluzorii achizitii, stand langa tablou ca poate vine clientul cu cardul: „Artistii au nevoie de un reazem. Acum e nevoie sa faci proiecte cum faci proiecte ca sa vinzi porumb fiert! Ca si cum asociatiile de arta nu ar fi ele in sine proiecte culturale! Nu mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!