Asigurat în sistemul public fără venituri, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Asigurat în sistemul public fără venituri

Luni, 7 August 2017

0.0 5 0

 

Asigurat în sistemul public fără venituri

În situatia in care esti intre doua locuri de munca, dar vrei sa iti pastrezi calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate, exista o solutie: iti poti incheia un contract de asigurare pe numele tau si, cu o suma destul de mica (mai putin de 100 de lei lunar), poti beneficia de servicii medicale acordate de furnizorii care au incheiat contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea.

Este vorba despre tratamente in ambulatoriu, medicamente gratuite si compensate, consultatii etc, acordate in cadrul contractului pe anul in curs.

Conform celor transmise de reprezen­tantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ceea ce trebuie sa faceti pentru a va asigura este extrem de simplu. În primul rand, trebuie sa luati legatura cu circa financiara de care apartineti pentru a plati contributia de sanatate.

Cuantumul lunar al contributiei este de 5,5 % din salariul minim pe economie. Apoi, va puteti adresa Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea (sau cea in evidenta careia figurati) cu chitanta de la Fisc si copie dupa buletin sau cartea de identitate.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!