Armanda Maria Vărneanu, premiată de primarul Constantin Hogea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Armanda Maria Vărneanu, premiată de primarul Constantin Hogea

Marti, 11 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Armanda Maria Vărneanu, premiată de primarul Constantin Hogea

„Campioana" sesiunii de vara a Bacalaureatului, Armanda Maria Varneanu a fost premiata ieri de primarul Constantin Hogea, care a tinut sa sublinieze ca si-a anuntat intentia, cu cateva saptamani inaintea inceperii sesiunii de bacalaureat, de a premia performanta obtinerii mediei 10 la acest examen.

„Din pacate, doar o singura domnisoara a reusit aceasta performanta si facem acest gest in semn de apreciere a determinarii, ambitiei si dorintei ei de a performa. Avem alaturi pe campionul acestei sesiuni de bacalaureat, Armanda Varneanu, cu 10 pe linie. Vrem sa felicitam si cadrele didactice de la Spiru Haret, Grigore Moisil, Colegiul Economic Delta Dunarii, precum si de la alte institutii de invatamant unde s-au obtinut rezultate destul de bune", a apreciat primarul Constantin Hogea.

Premiul de 1.000 de lei, strans de primar alaturi de colegi, si nu din bugetul local, a fost, dupa cum a recunoscul primarul Hogea „un gest simbolic, legat de valoare, un imbold, o incurajare pentru ce vrea sa faca Armanda mai departe".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!