Arestat preventiv pentru că a încercat să îşi omoare nevasta, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Arestat preventiv pentru că a încercat să îşi omoare nevasta

Miercuri, 21 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Arestat preventiv pentru că a încercat să îşi omoare nevasta

Cei doi soti erau in divort inca de luna trecuta: in noaptea de duminica spre luni, Valentin Prodan, de 34 de ani, din Niculitel, in urma unui scandal cu sotia sa, Georgiana, o femeie de 27 de ani din aceeasi localitate, a pus mana pe un cutit si a injunghiat-o  in zona toracica.

Conform celor declarate de procurorii tulceni, victima a fost internata la  Spitalul  Judetean de Urgenta Constanta si supusa unor interventii chirurgicale care i-au salvat viata.

„La data de 19 iunie 2017, procurorul de caz a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Prodan Valentin si, la aceeasi data, s-a propus  judecatorului de drepturi si  libertati din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea  prevenita  a inculpatului pe o perioada de 30 de zile, propunere care a fost admisa.

Facem precizarea  ca punerea  in  miscare a  actiunii penale este o  etapa a procesului penal reglementata de Codul de Procedura Penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, in nicio  situatie, sa infranga principiul  prezumtiei de nevinovatie", se arata intr-un comunicat de presa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!