Şapte din şapte: Sancţiuni la toţi comercianţii de băuturi răcoritoare!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Şapte din şapte: Sancţiuni la toţi comercianţii de băuturi răcoritoare!

Joi, 30 August 2018

0.0 5 0

 

Şapte din şapte: Sancţiuni la toţi comercianţii de băuturi răcoritoare!

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Tulcea a desfasurat, conform programului de control aferent trimestrului III 2018 aprobat de Presedintele ANPC, tematica de control privind modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea si modul de etichetare, prezentare si publicitate a bauturilor racoritoare si a sucurilor si nectarurilor din fructe.

Potrivit informatiilor prezentate de catre comisarul Mircea Negulescu in sedinta Colegiului prefectural, controlul s-a desfasurat la  distribuitori,  magazine si statii de benzina (tip PECO) verificandu-se, un numar de 7 operatori economici care comercializau bauturi racoritoare.

Principalele deficiente constatate au fost nerespectarea prevederilor legale in ceea ce priveste modul de afisare al preturilor. Pentru deficientele constatate (neafisarea preturilor de vanzare si/sau unitare sau afisarea preturilor intr-un mod echivoc, cu caractere mici ilizibile din suprafata de cumparare sau fara afisarea monedei) s-au aplicat in total sapte sanctiuni contraventionale, din care sasi amenzi in valoare totala de 8000 lei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!